top of page
Zoeken

Kinepraktijk Latem wordt HIT.

Stilstaan is achteruitgaan …


Kinepraktijk Latem werd in 2016 opgestart door Kristien Depluverez. Stephanie Smet was er zo goed als van in het begin bij, Joachim De Brabander en Robin Cleays versterkten het team enkele jaren later.


Twee experten vervoegden ons team waardoor we binnen onze sport- en post- operatieve revalidatie een bijzondere expertise kunnen aanbieden in schouderrevalidatie, olv. Prof. Dr. Annelies Maenhout en in sportrevalidatie van het onderste lidmaat, olv Fabienne Van De Steene.


De voorbije 5 jaar groeide Kinepraktijk Latem dus uit tot een praktijk met een topteam van ervaren therapeuten die elke dag het beste van zichzelf geven om u actief te begeleiden op weg naar pijnvrij bewegen.

Naast revalideren kan je bij ons ook terecht voor personal training. Gediplomeerd bewegingscoach Sofie Hendrickx neemt je graag mee op sleeptouw naar een fitte en gezonde levensstijl.


Ons team is actief binnen verschillende sporttakken en topsportwerkingen zoals het Olympisch zeilteam, de begeleiding van enkele toppers in het roeien, de red flames damesvoetbal, VC Oudegem in het damesvolleybal, golf, handbal …

Kinepraktijk Latem is dus veel meer geworden dan alleen maar revalidatie.

Daarom hebben we ervoor gekozen om vanaf nu verder te gaan onder de naam HIT !


Het enthousiaste en gedreven team van HIT staat klaar om je te begeleiden bij jouw revalidatie en training!


Welkom!


Commenti


bottom of page