top of page

post-operatieve revalidatie

Heb je net een operatie achter de rug als gevolg van een probleem van je gewricht, spier of pees? Dan is de weg naar herstel begonnen. Maar dat gaat niet vanzelf. Postoperatieve revalidatie omvat een actieve begeleiding na bijvoorbeeld een kruisbandherstel of meniscusoperatie aan je knie, een rotator cuffherstel aan je schouder of een artroscopie van je enkel.
 

Wij werken samen met jou naar een maximaal functieherstel van je gewricht, spier of pees op vlak van mobiliteit, kracht en stabiliteit. We zetten tussentijdse doelen in het vooruitzicht, en meten je vooruitgang objectief en nauwlettend op.

Vier stappen naar jouw persoonlijke revalidatie

Hoe begin je aan je revalidatie? Het HIT-team stemt het traject af op jouw maat:

  • Je bespreekt grondig je medische situatie met onze specialist.

  • We voeren een gedetailleerde bewegingsanalyse uit.

  • Je legt samen met ons je tussen- en einddoelen vast.

  • We werken een strategie uit om je doelen te bereiken.

 

Met die vier stappen komen we tot een traject dat haalbaar is voor jou, aangespoord en actief begeleid door onze HIT-specialisten. Dat is hét geheim van een succesvolle en duurzame revalidatie. Samen met jouw motivatie en doorzettingsvermogen, natuurlijk!

 

Het HIT-team: ervaren, gedreven en gespecialiseerd

Kristien, Annelies, Stephanie, Robin, Margaux, Ruben en Fabienne begeleiden je doorheen je volledige revalidatieperiode  Ze zijn superervaren op het vlak van revalidatie van sportblessures, en scholen zich regelmatig bij. Als extra troef hebben we Fabienne, die zich specialiseert in sportrevalidatie van de heup, knie, enkel en voet. Annelies heeft massa’s ervaring opgebouwd rond schouderrevalidatie. En Kristien is expert in bewegingsanalyse en blessurepreventie in (top)sport.

 

Meer weten over revalidatie?

Lees meer over onze andere specialisaties in revalidatie:

 

Goed en begeleid herstellen van een operatie?

Maak een afspraak in onze online agenda.

web-postoperatief.jpg
postop-g-1.jpg
postop-g-4.jpg
postop-g-3.jpg
postop-g-2.jpg
bottom of page