prestatietraining

Je besluit staat vast. Je gaat die wedstrijd winnen. Of je gaat je persoonlijke record scherp stellen. Of je gaat eindelijk die col in Italië beklimmen deze zomer. Maar hoe begin je eraan? ​De weg naar je ultieme sportieve doel roept vaak heel wat vragen bij je op. Welke training doe ik wanneer ? Hoe snel kan ik mijn trainingsintensiteit verhogen ? Is het verstandig om die extra training nog af te werken ?
 

Toewerken naar je sportieve doel is niet enkel een kwestie van je trainingen af te werken. Het samenspel van kracht, stabilisatie en coördinatie vormt een belangrijke voorwaarde voor een goede prestatie. Net zoals het plannen en periodiseren van je trainingen. Laat je daarom optimaal begeleiden. Team HIT staat voor je klaar!

 

Naast prestatietraining kan je bij ons ook terecht voor:

Sofie, jouw coach prestatietraining

Sofie is Master in Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen en heeft liefst veertien jaar op de teller staan. Zij is topsporter in hart en nieren: ze was professioneel basketbalspeelster en kapitein van de Belgian Cats. Vandaag is ze de vaste bewegingscoach en personal trainer van team HIT. Ze traint (top)sporters uit verschillende disciplines. Maar met evenveel passie begeleidt ze mensen - jong en oud - die meer beweging willen integreren in hun dagelijkse leven.

Recht op je sportieve doel af?

Maak een afspraak via sofie@teamHIT.be.

web-loopanalyse.jpg
prestatietraining-g-1.jpg
prestatietraining-g-5.jpg
prestatietraining-g-4.jpg
prestatietraining-g-3.jpg

personal trainer

sofie.jpg

Sofie Hendrickx

Bewegingscoach & Personal Trainer

"Ik begeleid mensen op weg naar hun persoonlijk goud.  Het is mijn passie om mensen warm te maken voor sport en beweging."